Muovituotannon ja automaation ammattilainen

 

Ruiskuvalutuotanto

Leomuovi Group Uusikaupunki

Olemme Uudessakaupungissa toimiva muovituotteita ja automaatiolaitteita valmistava yritys. Toteutamme laajan valikoiman muovialan ratkaisuja suunnittelusta jälkikäsittelyyn, erilaisia automatisointiprojekteja teollisuuden tarpeisiin sekä kotimaassa että ulkomailla.

Valmistamme muovituotteet sekä sopimusvalmistajana että alihankintana. Asiakkaamme ovat usealta eri toimialalta, jonka näemme meille vahvuutena. Muutaman viime vuoden aikana toimintamme ruiskupuristustuotteiden valmistajana on laajentunut merkittävästi. Monipuolisen ja kattavan kalustomme ansiosta pystymme valmistamaan monen kokoisia ruiskuvalutuotteita.

Automaatiopalveluihimme kuuluvat pääasiassa muoviteollisuuden laitteiden kunnossapitotyöt, automaatiolaitteiden valmistus ja ohjelmoinnit sekä käyttöönotot. Suunnittelemme ja valmistamme laitteet ja ohjausjärjestelmät eri prosesseihin mukautuen asiakkaan tarpeisiin.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2007 mutta avainhenkilöt ovat kulkeneet matkassa jo vuosia. Toimintamme keskeisiä arvoja ovat tehokkuus, laatu, joustavuus ja innovatiivisuus.

Referenssimme

SK Tuote Oy

Merivaara

Suoja-Expert

Fibox

Dewaco Oy

Majavatuote Oy